2009. december 21., hétfő

Hétvége

Napok óta tervezgettük az emúlt hétvégét, hiszen ilyen már rég nem volt, hogy férjem szombaton és vasárnap is szabadnapos legyen. Első nap kevés lustálkodás után reggeliztünk, majd vásárolni mentünk. Amire hazajöttünk nagyon háradtak lettünk. Valamikor éjszaka 4 óra után édesanyám telefon hívása ébresztett meg. Sejtettem, hogy valami baj történhetett, mert nem szokott ő ilyen órába zavarni. Ésesapámat a mentőautó hozta be a városba. Nagyon fájt és meg sem tudta mozgatni a bal lábát. Már 12 éve, hogy érszűkületesek az alsó végtagjai. Rögtön ki is ugrottunk az ágyból és indultunk a megyei korház felé, a mentő előtt érkeztünk meg. Reggel 7 óráig ott voltunk édesapám mellet.Miután a kórterembe vitték hazajöttünk,mert nem engedték meg azt, hogy ott maradjunk.
A második napunk nem a terveink szerint alakult, de csak elkészítettem a tervezett ebédet, hiszen édesapjának is kellett vinni belőle. Töltött gombát és tarhonyát főztem, de nem fényképeztem le, mert nagyon siettem.
Mára már enyhültek edesapám fájdalmai, reméljük az ünnepekre haza is engedik. Az orvos szerint így lesz, de a jövő hónapban, ha mellette dönt meg kell, hogy műtsék. Jó gyógyulást édesapám!


Eljegyzésemkor keringőzünk

Ma délután nekifogtam a sütésnek, megsütöttem a Citromszelet lapjait. Holnap a Mézesét, a Zserbót, majd a Kekszszalámit szeretném elkészíteni, ezek édesapám kedvenc süteményei és szeretnék kedveskedni ezekkel.

3 megjegyzés:

sedith írta...

Ügyesebb voltál, mint én, Linám, mert én még nem tudtam feljegyezni a történteket.:( És a sütésben is megelőztél, mert a mézeskalácsokon kívül még semmi nincs meg.
Puszillak és ne aggódj, minden rendben lesz!!!

Kati írta...

Sajnálom, ami édesapátokkal történt. Remélem, hamar felépül!
Az ünnepeket otthon töltheti majd?

szannalina írta...

Igen, ma hazaendedték, de egy hónap múlva vissza kell mennie.
Nagyon örülök, hogy együtt ünnepelhetünk!