2010. november 1., hétfő

Halas gulyás


Hozzávalók:
• 1 kg krumpli
• 2 fej hagyma
• 40 dkg ecetes hal (marinált)
• 5-6 kanál olaj
• fűszerpaprika
• bors
• só
• víz
A hagymát apróra vágtam és üvegesítettem az olajon, paprikát szórtam rá és felöntöttem egy csésze vízzel, hogy a paprika meg ne égjen. Ezután beleraktam a kockára vágott krumplit és feltöltöttem vízzel. Mikor majdnem megvolt beletettem a haldarabokat is. Kevés rotyogtatás után ízesítettem és tálaltam.

3 megjegyzés:

sedith írta...

Végül ez lett belőle?:) Nem semmi! Eszembe nem jutott volna!
Biztos finom volt!

szannalina írta...

A másikat is eléászítem. A gulyás csak kísérlrt volt.

sedith írta...

Mi is volt az a másik? emlékszem, hoyg mondtad, de már nem tudom.