Hozzávalók:• 1 kg zöldborsó
• 2-3 szál csemege kolbász
• 3 hagyma
• ½ l paradicsomlé
• olaj
• só
• bors
A csíkokra vágott hagymát kevés olajon üvegesítettem, majd hozzáadtam a kolbászkarikákat. Amikor megpirult eléggé a kolbász hozzáadtam az előre megfőzőtt és leszűrt zöldborsót. Felöntöttem paradicsomlével, ízesítettem és kevés ideig főztem még.
4 megjegyzés:
Na, végre-valahára "megszülettél"!:) MOst akkor legalább lazíthatsz vakáció végéig?
Érdekes, én eresztékesen-tejfölösen készítem a zöldborsófőzeléket. De tudom, hogy édesanya is paradicsomosan szokta főzni.:)
Én is paradicsomosan készítem de pl. nagyim meg tejfölösen:)
Én is szoktam tejfölösen készíteni, de így jobban ízlik!
Paradicsomosan? De jó! Nálunk se tejföl, se paradicsom nincs benne. :-) Fehér és tejszínes. :-)
Megjegyzés küldése