2011. augusztus 31., szerda

Nyaralás

Nehéz volt a döntés! Végül a román tengerpart mellett döntöttünk. Saját meglepetésünkre is a legjobb döntésnek minősült. Pihentünk, sétáltunk, fürödtünk, megégtünk. Csodajó volt!
Szállóhelyünk

Megérkezésünkor egy derűs, mosolygós hölgy fogadott és vezetett fel a szobánkhoz. Igaz nem azt a szobát foglaltuk le, de az is nagyon szép volt, egy éjszakát el lehetett tölteni benne annakn ellenére, hogy négyszemélyre szóló volt. Másnap reggel megkaptuk szobánkat és indultunk is a partra. Kihasználtuk a szép időt, a hullámokat.
Egész héten nagyon jó volt a víz, sokat lubickoltunk, játszodtunk.
Enni étterembe ettünk. Finom ízletes falatokkal kényeztettük magunkat. Szomjunkat a sőr, a jégkása meg az ásványvíz oltotta.
Az árak semmivel sem voltak magasabbak, mint nálunk, legalábbis azon a helyen, azon a partszakaszon ahhol mi voltunk (Eforie Nord).
Utolsó nap reggelén pedig elmentünk arra a partszakaszra ahhol testvéremek is voltak, de nekünk nem tettszett annyira, az árak is sokkal magasabbak voltak. Ugyan csak ott befizettünk az Aqua Magic nevű strandra. Különböző vizicsúszdákat probáltunk ki. Az koronázta meg nyaralásunkat.
Elégedetten és pihenten érkeztünk haza.


2 megjegyzés:

Kati írta...

De jó!!! Szép lehetett. :-)

szannalina írta...

Nagyon szép és kellemes!