Hozzávalók:
- 3 tojás
- 3 ek.víz
- 6 ek.cukor
- 6 ek liszt
- 1 kk. sütőpor
- 5 dl habtejszín
- 4 dl natúr joghurt
- 20 g zselatin
- 5 ek. porcukor
- egy nagy üveg barackbefőtt
- 1 tasak tortazselé
A torta készítését egy 3 tojásos piskóta sütésével kezdjük. A zselatint az utasítások szerint beáztatjuk (én a befőtt levébe szoktam áztatni), majd kockára vágjuk a barackot amit a krémbe teszünk, a díszítéshez meghagyunk egy párat. Felverjük a tejszínt, hozzáöntjük a joghurtot, a zselatint, a porcukrot és a barackot. Jól összekavarjuk. A piskótát visszahelyezzük a formába, a befőtt maradék levével meglocsoljuk és ráöntjük a krémet. Három órára hűtőbe tesszük dermedni. Tetszés szerint díszítjük a félretett barackkal. A legvégén az utasítások szerint elkészített tortazselével öntjük le.
2 megjegyzés:
Bogárka nézd már át azt a receptet még egyszer. Bakiztál, de nagyot!!
Juci
Közönöm a figyelmeztetést!
Megjegyzés küldése