2013. május 25., szombat

Halas tészta


Hozzávalók:
  • 1/2 kg tészta
  • 1 kötés zöldhagyma
  • 3 paradicsom
  • 5-6 cikk fokhagyma
  • 1 chilipaprika
  • 1 szardinia konzerv
  • 4-5 kanal olÍvaolaj
  • 1,5 dl vÍz
  • 1 marék vagdalt oljbogyó
  • só, bors, oregánó
A hagymát szárastól összezúzzuk a robotgépben és megdinszteljük az olÍvaolajon. Időközben a tésztát megfőzzük, leszűrjük. A paradicsomot leforrázzuk,  meghámozzuk és a fokhagymával, a chilipaprikával együtt pürésÍtjük, majd a hagymához öntjük.A vizet is rátöltjük. Amikor jól összeforrt hozzáadjuk az összezúzott szardiniát és a vagdalt olajbogyót. Fűszerezés után a mártást a tésztához kavarjuk.Fogyasztáskor kevés sajtot is reszelhetünk rá, de anélkül is nagyon finom.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Tisztelt Szerkesztő!

A színvonalas bejegyzései felkeltették az érdeklődésünket. Megköszönném ha kapcsolatfelvétel céljából elküldené az e-mail elérhetőségét a kzsolt@innofield.hu címre.

Az együttműködését előre is köszönöm.

Üdvözlettel:

Kovács Zsolt, Projektvezető

iNNOField Kft