2010. augusztus 25., szerda

Nyaralás

E hónap 16-án 1 éves házasok lettünk, ezalkalommal kirándulni mentünk. Eredetileg egy külföldi nyaralást terveztünk, de zsúfolt programom miatt ez nem sikerült, így egy háromnapos hazai körutat tettünk. Szombaton reggel (14-én) korán ébredtük, csomagoltunk és indultunk. Azért csomagoltunk csak reggel, mert éjféltájt döntöttük el, hogy reggel útnak indulunk.
Az első fényképek Segesváron készültek, majd Medgyestől Szebenbe, onnan át pedig a Transzfogarason haladtunk Arges felé. A Brán-kastélytól Brassóba vezetett utunk. Kőhalomtól Fehéregyházáig meg sem álltuk, onnan pedig újra Segesvárra értünk, így legalább keretes lett a kiruccanásunk.
Nem volt hosszú az idei nyaralásunk, de nagyon jól telt. Olyan helyeken jártunk, mint eddig még soha.
A Bâlea-vízesés felé:
A Bâlea-vízesés: Transzfogaras:

Hajózás:

A Brán- avagy Drakula-kastély, illetve Törcsvári kastély:



5 megjegyzés:

Alíz írta...

Adja Isten, hogy ilyen szép egyetértésben öregedjetek meg egymás mellett, mint ahogy ezeken a képeken látszik! Gratulálok az egyéves évfordulóhoz és további sok-sok-sok-sok szép évet kivánok nektek együtt.

Gál Edith írta...

Én is gratulálok házassági évfordulótokhoz. Kivánom, hogy még sokáig legyetek együtt, szeretetben, békességben minden jóval körülvéve.

sedith írta...

Csodás fotók, gyönyörű helyeken jártatok! Látod, bezzeg Svájc hegyeit összejártam, ide a Transzfogarasra meg még nem jutottam el:P!
Sok puszi nektek, a többit "megkívántam" napján!:)

szannalina írta...

Alíz
Ámen.

Gál Edith
Köszönjük!

Sedith
Eljön mindennek a ideje, mint a szalmakalapnak!
Köszönjük a puszikat!

sedith írta...

Linám, gyere hozzám játszani!:)