2010. március 8., hétfő

Tonhalas saláta


Hozzávalók:
1 kisebb fej lila káposzta, 1 sárgarépa, 1 vöröshagyma, 1 doboz kukorica, 2 paradicsom, 1 pikáns tonhalkonzerv, 2 db. kifli, olaj, citromlé, só, bors, fokhagymapor.

A káposztát és sárgarépát lereszeltem, a hagymát meg a paradicsomot csíkokra vágtam és hozzáadtam a kukoricát meg a halat. A kiflit felkarikáztam és megpiritottam, majd ezt is hozzákavartam.
Kevés olajat és citromlevet öntöttem rá, ezek után sóztam, borsoztam.

3 megjegyzés:

Sz. Zita írta...

Hmmm, ez nagyon finomnak néz ki, ki kell próbáljam. Hogy vagytok? Puszi

szannalina írta...

Zita
A saléta nagyon finom!
Nagyon jól vagyunk. És ti?
Boldog nőnapot!

Gizi írta...

Remek saláta!! Köszi a receptet, én is elkészítem, most úgyis több salátát kéne ennem.:)