Hozzávalók:
2 nagyobb fej hagyma, 1 kilónnyi borjúhús, 3 dl paradicsomlé, olaj, só, bors, fűszerpaprika, víz
A hagymát meghámoztam, apróra vágtam és kevés olajban üvegesítettem. Fűszereztem, majd felöntöttem egy kevés vízzel és hozzáadtam az apróra vágott húskockákat, ezután felöntöttem a paradicsomlével és egy kis vízzel. Lassú tűznél tovább főztem a húst, míg megpuhult. A végén a felsorolt fűszerekkel még pontosítottam az ízeken. Tésztával ettük. Ami pedig másnapra maradt puliszkával mártottuk.
2 megjegyzés:
Ez az a borjú?;):) Jól néz ki, nagyon. De a paradicsomlevet már az elején beletetted? Nem főtt túl sokáig így? Én csak a végén szoktam tenni (ha teszek).
Puszi
sedith
Igen, ez az a borjú. Nem az elején tettem bele, amikor félig megfőtt a hús.
Megjegyzés küldése