2010. február 18., csütörtök

Sült máj


Ezen a héten Idecsen voltunk szüleimnél. Nagyon jó volt újra az ágyamban aludni, otthon lenni, édesanyám főztjét enni. Nem hiába van az a közmondás, “mindenhól jó, de otthon a legjobb ”!
Ezt a vacsorát édesanyámmal együtt készítettük. Ő a májat én a salátát.
Fél kiló marhamájat újnyi vastagra vágott, majd kevés olajon megsütötte.
Ez idő alatt én a salátát készítettem. Összetéptem egy fej salátát, megreszeltem két sárgarépát, egy jégcsapretket és három almát. Oregánót, sót, olajat és kevés ecetet tettem rá. A végén három paradicsomot is vágtam hozzá.
A májat fogyasztáskor ízesítettük sóval, borssal.

2 megjegyzés:

sedith írta...

Nyam-nyam!:P

Miner.hu írta...

Szia!

Mint gasztrobloggernek, szeretném a figyelmedbe ajánlani a gasztro.miner.hu oldalt, ahol a gasztronómiai témájú blogokat jelenítjük meg egy helyen, és az online elérhető Gasztroblogger Szakácskönyvet, ahová blogodból valószínűleg néhány receptet külön is kiemelünk.

Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni írásodat, akkor a blogodra fog eljutni. A csatlakozásnak anyagi vonzata nincs, a bejegyzések első egy-két mondatának listázásához a blog feedjét dolgozzuk fel, tehát semmilyen technikai teendőd sincs. Az eddigi tapasztalatok alapján napi további 50-100 látogatót is jelenthet, ha bekerül valaki a listába.

Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, kérlek írj az info kukac miner pont hu-ra!

Üdvözlettel:
Miner.hu