2010. január 15., péntek

Édesapja

Eldőlt! Esesapját január 28-án fektetik be a korházba, majd az ezt követő napokban kerül sor a műtétre is. Pontosan nem tudom, hogy hogyan fog zajlani a dolog, mert nem voltam ott amikor az orvossal beszélt édesanyám, az biztos, hogy műeret tesznek a lábába. Azt szeretném, ha személyesen is hallanám, hogy miről is lenne / lesz szó.
A tegnap otthon voltam, édesapjával beszélgettem, ő is nagyon fél, de azt mondja,nem bírja tovább a fájdalmat. Döntött, aztán lesz ami lesz.
Én is nagyon félek. Próbálok pozitívan gondolkodni, de nem mindig sikerül.
Azt szeretném, hogy legyen minden a régi, legyen egészséges édesapám, édesanyám!
Istenem segits meg!





Hétfőtől hivatalosan is megkezdődik a vizsgaidőszak az egyetemen. Angolból már lejárt,még van öt tantárgyból. Próbálok tanulni, de őszintén nem nagyon megy, most csak édesapja jár a fejembe.

6 megjegyzés:

anna írta...

remelem minden rendben lesz a mutettel, hajra hajra + jobbulast !!
[hogy egy kicsit megnyugodj: a nagybatyamnak pontosan ilyen mutetje volt par hete es sikerult, pedig sajnos o egy nagyon komplikalt eset es raadasul egy igen rossz felszereltsegu korhazban mutottek, szoval nagyon rosszak voltak a kilatasai, megis vegul sikerult]

sedith írta...

Linám, ne félj, minden rendben lesz! RENDBEN KELL LENNIE!!!! Te biztos azt gondolod, hogy engem nem érint annyira a dolog, pedig én is annyira aggódom és félek. Csak próbálok erős lenni (annak látszani) és tényleg pozitívan gondolkodni, no meg nem összeesni a többi bajom közepette is.
Bízz benne, sikerülni fog és rendbe jön. Ugyanolyan nem lesz, mint régebb, mert nem fiatalodhat, de itt lesz velünk és ez lesz a legfontosabb!!!

Gabojsza írta...

Így ismeretlenül is imádkozok értetek.
Sok erőt és kitartást az egész családnak!:-)

Alíz írta...

Kitartást és erőt az elkövetkező időszakban az egész családnak. Nehéz időszak lesz a családodtoknak, de a műtét után biztos minden jóra fordul - erre gondolj. Imádkozom édesapád gyógyulásáért. :)

szannalina írta...

Nagyon szépen köszönöm a bátorításokat!

Kati írta...

Szorítok én is édesapátoknak. Biztosan minden rendben lesz. Így van sajnos, az évekkel jönnek a betegségek is... :-(