2010. július 16., péntek

Babfasírt


Hozzávalók:
• 1 kg szárazbab
• 2 tojás
• 2 szelet kenyér
• 6-8 cikk fokhagyma
• zsemlemorzsa
• kevés tárkony
• só, bors, fűszerpaprika
• liszt, olaj
A babot megfőztem és botmixerrel pürésítettem. A kenyeret beáztattam egy kevés vízbe, majd a pürésített babhoz adtam. A megreszelt fokhagymát, fűszereket jól összedolgoztam a babbal. Lágynak találtam a masszát, így zsemlemorzsát is kavartam bele. Fasírtokat formáztam belőle, lisztbe forgttam és megsütöttem.

6 megjegyzés:

sedith írta...

És, mit szólt hozzá a társaság? Én olyan szívesen megenném!

Vajon, ma mikor teszik ki az eredményeket!

szannalina írta...

Mindenki megette!
Az eredmények csak vasárnapra várhatóak.

mariam írta...

Hát ez nagyon jó! Nem is hallottam még róla! :-)

szannalina írta...

mariam
Eddig még én sem készítettem, egy lapból olvastam valamikor. Ízleni nagyon ízlett!

Belly írta...

Írtó jól néz ki.Szeretem az ilyen zöldséges fasírtféléket.

Kati írta...

Jujj, de szeretem! :-)